MENU

POLÉVKY

Slepičí vývar s játrovými knedlíčky, zelenina, nudle 65,-

Jehněčí shorba 65,-

HLAVNÍ JÍDLA

Falafel sandwich 129,-

Citrónové kuřecí prso (sous-vide), grenaille s cibulí, salátek 215 ,-

Ravioli plněné uzeným lososem, krémová omáčka, špenát 225,-

Hovězí žebro „64“ (připravované 64 hodin na 64°C),
celerová remuláda, topinky 285,-

TAJINE

Marocký hrnec používaný pro přípravu dušených jídel.

Zeleninový s cizrnou, datlemi a šafránem 189,-

Jehněčí se zeleninou, arašídy a rozinkami 249,-



Sobotní brunch

od 12. 12. 2020 od 10:00 až do večera

ANGLICKÁ SNÍDANĚ
sázené vejce, fazole, slanina, klobása, hash brown, žampión, rajče, toast / 176 Kč

VEJCE BENEDIKT
pošírované vejce, šunka, polníček, holandská omáčka, toast / 156 Kč

ŽEMLIČKOVÉ NADÍVANÉ LÍVANEČKY dle M. D. Rettigové
lívanečky, domácí povidla, šlehačka / 126 Kč